Refusjon

Refusjon

Til alle som skulle på LF20!

Vi har dessverre måtte avlyse årets Landstreff Fredriksten. Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse, men like fult så oppleves det leit og trist at vi ikke fikk laget tidenes LF for dere som er russ i år. Vi har jobbet med dette i et år, og det plager oss veldig at vi ikke fikk levert dette til dere. Men vi forstår og respekterer at liv og helse må komme først!

Vi har hatt utallige samtaler og drøftinger med leverandører, ansatte, myndigheter og veldig mange russ i disse ukene. Vårt ønske har vært å levere det beste vi klarer av muligheter for våre kunder når vi nå avlyser helt. Hver eneste sten er snudd for å finne den beste løsningen. Noen veldig få russ har ment at vi ikke har gjort en god nok jobb, og til det vil vi si vi har gjort det vi klarer og at dette er en situasjon vi aldri tidligere har stått i. Vi gikk i fra 100 til 0 på en time i mars, alle ansatte ble sendt hjem og permittert, offentlige kontorer stengt og ingen hadde noen svar til oss. Derfor måtte vi ha den tiden vi har brukt, og nå kommer vi med forslag til refusjonsordning for alle kunder 14 dager før tidligere annonsert.

 

Våre kunder kan velge mellom 3 ulike refusjonsalternativer:

  1. Vi gir 100 % refusjon på alle solgte og betalte billetter via Landstreff Fredriksten (LTF AS)
  2. Vi gir 100% av våre inntekter av salgene på Tikkio.no. Det vil i praksis si 96 % da Tikkio.no tar 4 % for å selge dem. De gir ingen refusjon ifg Da blir den totale refusjonen fra Tikkio.no på 96%
  3. Dere kan velge å videreføre billetten til LF21.

Fyll ut skjemaet som ligger vedlagt og mail dette til refusjon@l-f.no innen 30 dager i fra 15. mai. Etter denne dato bortfaller muligheten for refusjon eller videreføre billetten. Vi håper dere alle blir fornøyd med disse løsningene vi har skissert. Vi har da gitt tilbake alt som har blitt solgt.

Til dere som ønsker å komme på LF21 så har vi laget et eget område for dere, Korona-camp:) Dette blir et område sentralt inne på LF hvor kun dere som er russ 20 kommer inn, her vil det være barer, DJs, lounger, chill out m.m. Dette vil antagelig være den første store festivalen i Norge på et år! Vi har allerede mange som har benyttet seg av dette tilbudet. Vi minner om at dette tilbudet er begrenset (plassmangel) og førstemann til mølla prinsippet gjelder her. Dere som ikke får plass her kan benytte billettene til resten av området.

Vi har også holdt av rom på Quality Sarpsborg (m frokost 2 dager og buss retur/tur/retur lør/søn) Kontakt Quality Sarpsborg på mail eller telefon og oppgi kode Landstreff Fredriksten 2021. Mail: booking.sarpsborg@choice.no Telefon: 69101555

Dere kan også bestille overnatting på våre camper på https://tikkio.com/tickets/12460-landstreff-fredriksten-2021. Her har vi holdt av et antall plasser til dere til en meget hyggelige priser.

Overnatting sovesal i telt (inklusiv feltseng, stol, varme, gulv og muligheter til strøm for å lade mobil, samt at teltene er bemannet døgnet rundt) Ordinær pris er kr 1190, nå kr 790 .

Overnatting i eget medbragt telt – 3,5 X 3,5 m plass, maks 5 personer, ordinær pris er kr 1290, nå kr 690.

Det er begrensede plasser på begge stedene og førstemann til mølla gjelder også her.

Parkeringsplasser Van og buss kan kjøpes på : https://tikkio.com/tickets/12460-landstreff-fredriksten-2021

Refusjonskjema