Overnatting

Quality Hotel Sarpsborg og Fredrikstad

Quality Hotel Sarpsborg ligger i Sarpsborg by, bare 50 minutters kjøretur fra Oslo. Vil du på bo på Quality Sarpsborg send mail til booking.sarpsborg@choice.no og oppgi kodeordet “Landstreff Fredriksten 2022” samtidig som du nevner at du er russ.

Pris; 1890,- per pers. i dobbeltrom/trippelrom/firemannsrom for 2 overnattinger inkl. frokost og buss. Det er mulighet for å ha flere enn to personer overnattende pr. rom.

quality hotell sarpsborg
facade-quality-hotel-frederikstad

Quality Hotel Sarpsborg og Fredrikstad

Quality Hotel Fredrikstad ligger midt i hjertet av Fredrikstad. Med gangavstand til sentralbanestasjonen sjarmerende gågaten med sitt varierte utvalg av moderne butikker, kafeer og gallerier, er kanskje det viktigste at hotellet ligger kun et kvartal fra brygga. Vil du på bo på Quality Fredrikstad send e-post til booking.fredrikstad@choice.no og oppgi kodeordet “Landstreff Fredriksten 2022” samtidig som du nevner at du er russ.

Pris; 1895,- per pers. i dobbeltrom for 2 overnattinger inkl. frokost og buss. Det er mulighet for å ha flere enn to personer overnattende pr. rom.

camping

Camping

På festivalområdet har vi flere alternativer i tillegg til våre hoteller. Du kan bo i eget telt på vår GreenVille Air camp eller du kan velge å bo i vårt nye konsept GreenVille Bed. Et pass for eget telt er gyldig til en plass på 3.5×3.5m. I teltet kan dere være inntil 5 personer og dere kan selvsagt ta med egen mat og drikke om ønskelig.

Om man ønsker å bo på campingen men ikke vil ha med eget telt, så kan man kjøpe pass til GreenVille Bed. Her er det et stort og oppvarmet telt med en allerede oppsatt seng og stol med lademuligheter til telefonen. Dette er også bemannet døgnet rundt slik at du kan sove trygt. GreenVille Bed består av flere store telt med med et torg mellom der man kan lade batteriene i en avslappende chill-out sone.

Campen er bra lokalisert på festivalområdet med kort vei til dusj, toalett, scener, matservering og drikke. Det er kun de som har kjøpt billett til områdene som har adgang inn i teltene og sovesalene.

LINK TIL TICKETMASTER HER.

Overnatting i sovesal-telt

Overnatting i sovesal-telt kjøpes på Ticketmaster.
Her får en egen campingseng, teltet er oppvarmet og  med gulv. Det er muligheter for å lade mobil og området er betjent hele døgnet.
Teltet er lokalisert midt i hjertet av LF på Greenville. Det er både toaletter og dusjmuligheter i nærheten.
Nytt av året er at vi etablerer et eget chill-out område utenfor teltene. Her vil vi kjøre vorspiel hver dag, samt andre spennende aktiviteter.