Område

OMRÅDE

Med en av Norges kuleste locations må festivalområdet stå i stil med det. Derfor har vi i år gjort noen store endringer slik at du og dine skal få den beste opplevelsen på det kuleste området.

Place d´Armes er første området ut. Her finner vi hovedscenen med tilhørende barområdet og toaletter. På toppen av festningen vil det garantert bli god stemning med fantastiske artister!

Videre så har vi Kommandanthagen. Her vil det i hovedsak være bussparkering for halvparten av de 140 påmeldte bussene. Dette området befinner seg sentralt, så det vil aldri være lang vei til noe sted enten du skal ha mat, drikke eller til hovedscenen.

Skansen er hjertet av Landstreffet. Skansen ligger midt i festivalområdet og inneholder det viktigste av tjenester vi har å tilby. Toaletter, dusj og et eget informasjons-telt befinner seg her. Røde Kors har også et telt og kan bistå med lege og førstehjelp til enhver tid.

Vår andre bussparkering er på Kilden. Denne parkeringen ligger også sentralt på grusplassen og har kort vei til alle områder som hovedscenen på Place d´Armes, serviceområdet på Skansen og scene 2 på Greenville

I år er festivalområdet utvidet med et helt nytt, stort parkområde! GreenVille ligger på golfbanen, rett ved siden av Kilden bussparkering. GreenVille blir årets store nyhet på LF20! Her vil det være muligheter for russen å delta på ulike aktiviteter som fotball og volleyball, oppleve fete konserter i The Palace, nyte god mat og drikke fra serveringsstedene eller slappe av i chill-out området. Det vil også være mulig få en god natts søvn på campen som ligger i GreenVille!

nyttkart_lf20-01 (1)
Kjære russ,

Halden Kommune har i dag bestemt at Landstreff Fredriksten ikke kan gjennomføres som planlagt i april på grunn av Covid19. Vi har derfor valgt å flytte Landstreffet til et senere tidspunkt og kommer tilbake til dette fredag 29. mai da vi vet mer om denne situasjonen vi nå befinner oss i. 

Avgjørelsen er tatt av Halden kommune, og vi i Landstreff Fredriksten stiller oss lojalt bak. Det er ikke forsvarlig å utsette våre gjester, ansatte og lokalbefolkning for mulig smitte slik som tidene er nå. Vi må ta vårt ansvar som så mange andre gjør i disse dager.

Vi ber om forståelse for at vi ikke kan komme med ny dato i dag, da ingen vet hvor lenge dette vil vare. Vi vil følge regler og krav rundt dette med flytting av dato og mulig refusjon. Vi kommer tilbake med utfyllende informasjon fredag 29. mai. 

Vi ber om at dere IKKE tar kontakt med oss pga ekstremt stor pågang. Vi har ingen annen informasjon en dette pr nå. Vi må avvente myndighetene og svarene vi får først.

Vi er triste for at årets russetid blir amputert eller faller helt bort slik situasjonen er nå. Mange av dere har jobbet, spart, brukt mye tid på dette i flere år og gledet seg siden de var barn. Vi forstår at dette er leit. Men liv og helse må gå først. Derfor ber vi dere om å respektere rådene for å minske smitte og ikke ha fester, rulle m.m  i disse tider. Alle bør og må ta sitt ansvar og gjøre sitt for at smitte ikke spres. Gjør alle det så vil vi komme raskere tilbake til normal tider.