Område

OMRÅDE

Med en av Norges kuleste locations må festivalområdet stå i stil med det. Derfor har vi i år gjort noen store endringer slik at du og dine skal få den beste opplevelsen på det kuleste området.

Place d´Armes er første området ut. Her finner vi hovedscenen med tilhørende barområdet og toaletter. På toppen av festningen vil det garantert bli god stemning med fantastiske artister!

Videre så har vi Kommandanthagen. Her vil det i hovedsak være bussparkering for halvparten av de 140 påmeldte bussene. Dette området befinner seg sentralt, så det vil aldri være lang vei til noe sted enten du skal ha mat, drikke eller til hovedscenen.

Skansen er hjertet av Landstreffet. Skansen ligger midt i festivalområdet og inneholder det viktigste av tjenester vi har å tilby. Toaletter, dusj og et eget informasjons-telt befinner seg her. Røde Kors har også et telt og kan bistå med lege og førstehjelp til enhver tid.

Vår andre bussparkering er på Kilden. Denne parkeringen ligger også sentralt på grusplassen og har kort vei til alle områder som hovedscenen på Place d´Armes, serviceområdet på Skansen og scene 2 på Greenville

I år er festivalområdet utvidet med et helt nytt, stort parkområde! GreenVille ligger på golfbanen, rett ved siden av Kilden bussparkering. GreenVille blir årets store nyhet på LF22! Her vil det være muligheter for russen å delta på ulike aktiviteter som fotball og volleyball, oppleve fete konserter i The Palace, nyte god mat og drikke fra serveringsstedene eller slappe av i chill-out området. Det vil også være mulig få en god natts søvn på campen som ligger i GreenVille!

nyttkart_lf20-01-1-scaled-520x520