Info

unnamed

MAT

Uten mat og drikke duger helten ikke! Her på LF er det selvsagt et stort og variert utvalg av mat slik at det skal være noe for noen og enhver. Her kan dere forvente alt fra pizza til bakt potet, sandwich og fries.

GoGrilla serverer ekstremt god streetfood fra sine amerikanske food trucks! Med det nyeste av inspirasjon fra food truck-miljøet kan de tilby smakfull mat av ypperste kvalitet, enten det er burgere eller sandwiches.

Pizzabakeren serverer rykende ferske pizzaer enten du vil ha en hel pizza for å dele med vennene dine eller som enkeltstykker.

Bekkereinan er kjent for sitt gode håndverk når det gjelder mat, enten det er hamburger, grillpølser eller deres villt gode kebab. Bøndene fra Kvinesdal lager Norges diggeste grillmat!

Potetbaker´n serverer verdens beste bakte poteter. Er du skikkelig sulten er en bakt potet med masse digg tilbehør midt i blinken!

Hemsedal Burger er selvskreven etter noen timer i skibakken. Nå kommer de til LF med den fantastisk gode burgeren sin! Midt i blinken for en som elsker burger. Hemsedal Burger selger også pølse med potetstappe, som forøvrig er Norges beste potetstappe!

Grilligion kommer med sin velkjente loaded bbq fries! Denne retten faller garantert i smak hos de aller fleste, og det beste – den kan serveres som vegetar, gluten- og laktosefri!

SIKKERHET/HMS

Landstreff Fredriksten tar sikkerheten på alvor slik at nettopp du skal føle deg trygg og tatt godt vare på. Vi har vakthold døgnet rundt, fra vi åpner til vi stenger. Godkjente vektere, politi, Halden brannvesen, Natteravner og Røde Kors med lege og førstehjelpere. Alle på jobb for at du skal få en morsom men også trygg russefeiring hos oss!
Har du allikevel noen spørsmål rundt dette med sikkerhet så kan du ta kontakt med oss så skal vi svare så fort vi kan!
LF19-Fredag_Haakon-2513-min
unnamed

REISE

Fly og tog

Norwegian, SAS og Widerøe tilbyr flyvninger til Gardermoen. Fra Gardermoen kan man enten ta tog eller buss til Halden, slik at enhver russ fra det nordligste nord til det sørligste sør kan delta på russefeiringen hos oss!

Det samme gjelder også de som bor litt nærmere og ønsker å reise hjemmefra med tog. Vy har togruter fra de fleste destinasjoner i Norge.

 

Skyttelbuss

Det vil gå buss fra Halden sentrum og opp til festningen kontinuerlig. Dette tilbudet varer fra klokken 14 til 04 på fredag og fra 09.30 til 04 på lørdag.

Det vil også gå busser fra Moss, Sarpsborg og Fredrikstad.

Fra Moss går bussen fra Moss bussterminal klokken 16 på fredag og tilbake til Moss klokken 02 lørdag. På dag to av LF vil bussen gå fra Moss klokken 13 og tilbake til Moss klokken 02.

Fra Sarpsborg går bussen fra Sarpsborg bussterminal klokken 16 på fredag og tilbake til Sarpsborg klokken 02 lørdag. På dag to av LF vil bussen gå fra Sarpsborg klokken 13 og tilbake til Sarpsborg klokken 02.

Fra Fredrikstad går bussen fra Fredrikstad bussterminal klokken 16 på fredag og tilbake til Fredrikstad klokken 02 lørdag. På dag to av LF vil bussen gå fra Fredrikstad klokken 13 og tilbake til Fredrikstad klokken 02.

Billetter til buss må kjøpes her.

MILJØPERSPEKTIV

Vi i Landstreff Fredriksten tar dette med miljø på alvor. Vi jobber i disse dager med å sertifisere oss som Miljøfyrtårn, noe vi håper å få til innen kortest mulig tid!

Landstreff-Fredriksten-Dag1-2018_Jorstad-MED-0022