Info

unnamed

MAT

Uten mat og drikke duger helten ikke! Her på LF er det selvsagt et stort og variert utvalg av mat slik at det skal være noe for noen og enhver. Her kan dere forvente alt fra pizza til bakt potet, sandwich, asiatisk og taco!

Det vil for 2023 komme flere nye og spennende aktører med god mat som skal tilfredstille alle. Vegetar og glutenfrie retter vil selvsagt også være tilgjengelig.

SIKKERHET/HMS

Landstreff Fredriksten tar sikkerheten på alvor slik at nettopp du skal føle deg trygg og tatt godt vare på. Vi har vakthold døgnet rundt, fra vi åpner til vi stenger. Godkjente vektere, politi, Halden brannvesen, Natteravner og Røde Kors med lege og førstehjelpere. Alle på jobb for at du skal få en morsom men også trygg russefeiring hos oss!
Har du allikevel noen spørsmål rundt dette med sikkerhet så kan du ta kontakt med oss på post@l-f.no!
LF19-Fredag_Haakon-2513-min
unnamed

REISE

Fly og tog

Norwegian, SAS, Flyr og Widerøe tilbyr flyvninger til Gardermoen. Fra Gardermoen kan man enten ta tog eller buss til Halden, slik at enhver russ fra det nordligste nord til det sørligste sør kan delta på russefeiringen hos oss!

Det samme gjelder også de som bor litt nærmere og ønsker å reise hjemmefra med tog. Vy har togruter fra de fleste destinasjoner i Norge.

Vy har i den anledning oppbemannet flere tog-avganger fra Oslo S til Halden fredag og fra Halden til Oslo S på søndag , sjekk vy sine tabeller for din avgang.

Shuttlebuss

Det vil gå buss fra Halden sentrum og opp til festningen kontinuerlig. Dette tilbudet varer fra klokken 14 til 04 på fredag og fra 09.30 til 04 på lørdag. Bussen vil gå fra togstasjonen og opp til festningen frem til siste tog ankommer Halden.

MILJØPERSPEKTIV

Vi i Landstreff Fredriksten tar dette med miljø på alvor. I dag er vi som eneste russefestival miljøsertifisert av Miljøfyrtårnet. Dette er vi veldig stolte av å være!

Landstreff-Fredriksten-Dag1-2018_Jorstad-MED-0022