Årets hjemmesnekk

Årets Hjemmesnekk

Landstreff Fredriksten arrangerer Finalen i Årets Hjemmesnekk 2021 og inviterer sammen med Høvik Hørsel alle årets russegrupper til å delta i konkurransen om å bli årets beste hjemmesnekk. I år blir alle finalister invitert til en scene med finaleinnspilling av sitt bidrag og hvor vinneren kåres på vår YT-kanal fredag 12. februar.

Påmeldingsstart: 21. oktober 2020 – kl. 10:00
Påmeldingsfrist: 15. januar 2021 – kl. 23:59
Meld deg på her

Prestisjefylt kåring av russelåt

Årets Hjemmesnekk er en prestisjefylt kåring hvor den beste egenproduserte russelåten skal kåres. Antall bidrag øker fra år til år, og de 10 bidragene med flest stemmer går videre til selve Finalen i Årets Hjemmesnekk 2021. Samtlige finalister inviteres til en finalekveld hvor hver av finalistene får komme på scenen og fremføre sitt bidrag. Alle bidrag filmes og presenteres på vår YT-kanal.
Både arrangør, sponsorer og jury gleder seg til å se artistene fremføre sine finalebidrag live, til å høre låtene, til å presentere dem for resten av all russ i landet og ikke minst til å kåre Årets Hjemmesnekk. Vinneren får fremføre sin låt live på Landstreff Fredriksten fremfor 10.000 russ i forkant av de offisielle buss- og vankåringene 2021. I tillegg får alle medlemmer av gruppen gratisbilletter og plass til buss/kjøretøy. @landstreff gir vinneren egen studiosession i profesjonelt studio og ørepropper gis av Høvik Hørsel / @russepropper.
Meld på ditt bidrag
Smal_Toppbanner AHS2021_2