Foreldre

Foreldre

LANDSTREFF FREDRIKSTEN

Landstreff Fredriksten er lokalisert på Fredriksten festning i Halden. Det har vært bortimot 10 000 festglade russ på festivalen, noe som utgjør 140 busser, flere hundre vans og grupper. LF ønsker at alle skal ha en trygg og god feiring hos oss og at foreldre skal vite at vi passer på at deres barn har det trygt

BEMANNING OG SIKKERHET

Alle gjester, busser og vans blir visitert før de kommer inn på festivalområdet. Der blir glassflasker, alkohol over 22%, griller, gass, drivstoff i kanner og annet som kan skade miljø eller personer beslaglagt.

Vi har inngjerdet hele festningen og satt opp ekstra lysmaster på mørke områder, kameraovervåkning på strategiske steder, godkjente vektere, politi, brannvesen, Røde kors med lege og førstehjelp samt ambulanse.

Alle disse på jobb 24/7 for å sikre en god feiring. Natteravner er også på jobb i løpet av dagen hvor man kan få hjelp eller bare en samtale hvis man trenger det. Totalt er det mer enn 350 frivillige og ansatte på jobb til enhver tid.

unnamed

RØDE KORS OG PROFESJONELLE VEKTERE

Vi ønsker å ta best mulig vare på våre gjester på treffet og bruker kun profesjonelle vektere.

De mange mødre og fedre som jobber der gjør dette under Natteravnene eller gjennom dugnadsarbeid for idrettsklubber. Alle gjør en uvurderlig jobb for at dette skal være et godt arrangement.

Vi samarbeider med Røde kors som stiller med mange førstehjelpere. Det er også en lege på stedet, og alle følger DSB sine råd for antall personell som trengs for å ivareta det medisinske ansvaret de har.

FØRSTEHJELP

De har 2 førstehjelpsstasjoner på området og eget område for de som av ulike grunner ikke kan ta vare på seg selv, enten det gjelder for høyt alkoholinntak eller andre utfordringer. Dette er under kyndig oppsyn. De bistår mange, og hjelper til med alt fra hodepine og kjærlighetssorg til mer alvorlige skader. De har direkte kontakt med Legevakten i Halden og Kalnes Sykehus ved alvorlige hendelser.

Landstreff-Fredriksten-Dag1-2018_Jorstad-MED-0022
Landstreff-Fredriksten-Dag1-2018_Jorstad-MED-0061

OVERNATTING

Overnatting på festivalområdet.

Det er en stor campingplass inne på området som er lyssatt og overvåket på kvelden og gjennom natten av personell. Her kan russen overnatte i sine egne telt eller i en av de store sovesal-teltene som er oppvarmet og bemannet døgnet rundt. Russen kan også overnatte i sine russebusser eller vans.

Overnatting på hotell.

Det er to hotell vi samarbeider med, Thon Hotel Halden og Quality Sarpsborg

INFORMASJON

Høvik Hørsel har egen stand hvor man kan få hjelp eller kjøpe gode ørepropper.

Frelsesarméen kommer hver kveld og deler ut gratis varm suppe til alle som ønsker det. Dette er et veldig populært tiltak som russen setter pris på.

Vårt informasjonstelt er åpent nesten hele døgnet hvor man kan henvende seg for hjelp. Den er stengt mellom 02-08, men nattevakten er der for å hjelpe hvis det trengs. Her kan man lade telefoner, prate eller spørre om det man måtte ønske.

Landstreff-Fredriksten-Dag1-2018_Zervos-2397