FAQs

Avlysning/kansellering

Programendringer kan forekomme. Kansellering av artist/band og følgende programendringer vil ikke medføre rett til refusjon av billett.

Arrangøren står fritt til å bytte dato og spillested.

Arrangørs forpliktelser i Kjøpsvilkårene, herunder også arrangørs ansvar for gjennomføring av arrangementet, inkludert billettkjøpers rett til refundering, vil opphøre dersom arrangementet rammes av en Force Majeure situasjon før eller under arrangementet. Med Force Majeure menes årsaker som er utenfor arrangørs rimelige kontroll eksempelvis, og ikke uttømmende: krig, opptøyer, terrorisme, større sykdomsutbrudd, brann, flom, streik, vær, nasjonale sikkerhetspålegg eller instrukser fra nasjonale eller lokale myndigheter.

FREMVISNING AV BILLETT

Billetten må være på papir eller i i appen til Ticketmaster, det er ikke nok med et bilde eller en printscreen på telefonen.

MISTET BILLETT

En mistet billett er tapt verdipapir. Kvittering på betalt billett er ikke tilstrekkelig bevis. Dette for å forhindre at en billett blir forsøkt brukt flere ganger.

FALSK BILLETT

Vi anbefaler ingen å kjøpe billett gjennom andre selgere enn LFs egne selgere. Billetter kjøpt på svartebørsen er på egen risiko og vi kan ikke garantere for gyldigheten på disse.

ER DET ALDERSGRENSE PÅ LANDSTREFFET?

Ja, det er 18 års aldersgrense på LF og bare for russ.

HVA SLAGS MAT SELGES PÅ OMRÅDET?

Det selges hamburgere, pizza, bakt potet, taco wraps, Thai-mat, Vegetar, glutenfri mat. Vi arbeider hele tiden med å forbedre mattilbudet.

ER DET LOV MED MEDBRAKT DRIKKE OG MAT?

Medbragt alkohol opp til 22% er tillatt på campene og i din private sfære (gjelder i og rundt ditt telt/buss/van, ikke lov å drikke når du beveger deg i mellom campene, dette er viktig!). Skal du inn på sceneområdet må egen drikke legges fra deg og du må da eventuelt kjøpe drikke i våre boder. All alkoholfri drikke er tillatt, så lenge det er forseglet, det samme gjelder alkoholholdig drikke. Dvs du kan ikke blande ting i flasker før du kommer inn. Glassflasker er ikke tillatt. Ikke lov til å drikke i mellom campene, da må flaskene være forseglet. Det er lov å ha med egen mat.

ER DET NOE SPESIELT MAN BØR GJØRE HVIS MAN ER MEDLEM AV RUSSESTYRET VED SKOLEN?

Hvis man er medlem av russestyret kan man sende en mail til post@l-f.no med kontaktinformasjon til en i styret som vil fungere som vårt bindeledd mellom russen på skolen og Landstreffet. Kontaktpersonen vil få informasjon fra oss som er viktig å videreformidle til russestyret og resten av russen ved skolen, og spørsmål og henvendelser ang. Landstreffet vil gå gjennom denne personen.

HVOR ER DET DUSJER?

Dusjer vil bli satt opp inne på området.

ER DET MULIGHET FOR Å TA UT PENGER PÅ LANDSTREFFET?

LF er en kontantløs festival, vi bruker kun kort.

HVOR KAN MAN OVERNATTE UNDER LANDSTREFFET?

Du har mange måter å overnatte på under LF. Teltplass(3,5×3,5 meter og inntil 5 pers pr plass kr 990 + avgift) Sovesal i telt ink feltseng,stol,varme,betjent hele døgnet, trygt og godt 990 kr pr pers + avgift hele helgen) Bo i din buss eller van eller et av våre samarbeids hoteller.

SHUTTLEBUSS

Det er satt opp busser mellom Halden/Sarpsborg og Fredrikstad/Halden. Se Ticketmaster for billetter og tider.

Det er satt opp shuttlebuss mellom festivalen og Halden sentrum (togstasjon/buss-stasjon). Busspass kan kjøpes her, og da kan du kjøre så mye buss du ønsker. Våre samarbeids-hoteller setter opp egne busser mellom festivalen og ditt hotel, dette gjelder kun for hotellets gjesterl. Ta kontakt med hotellet for tider. 

KAN MAN TA MED TELT, OG FINNES DET OMRÅDER MAN KAN SETTE DET OPP?

Én teltplass måler 3.5 x 3.5 meter og kan benyttes av opptil 5 pers. Har man større telt, eller partytelt, må man leie flere plasser. Velger man altså å opprette et «fellesområde» mellom flere telt må dette betales for som en teltplass. Seneste utsjekk er søndag kl 14. Reiser man fra teltet sitt så vil man få faktura i ettertid for opprydning. Kjøp teltplass her!

MÅ MAN REGISTRERE BUSSEN MAN ER MED PÅ?

Ja, alle får mail fra oss om registrering.

KOSTER NOE NOE Å PARKERE KJØRETØYET UNDER LANDSTREFFET?

Ja, det koster 2500 kr per buss + avgift og 1500 kr for van/bil + avgift for hele helgen. Parkeringsavgiften betales med Vipps ved ankomst, eller du kan kjøpe parkering for van her og parkering for buss her. Du sparer tid og unngår kø. Vi har ikke plass til store telt utenfor bilene og vanene.

MÅ MAN REGISTRERE BILER OG VANER PÅ SAMME MÅTE MAN MÅ REGISTRERE BUSSER?

Nei, man må ikke registrere vaner og biler. Vi oppfordrer alle som har tenkt seg til Landstreffet å vurdere offentlig transport.

GODKJENNING AV KJØRETØY

Alle busser, vans og biler må være registrert og EU godkjente. Vi godtar IKKE prøveskilt på kjøretøyene. Russebussgodkjenning/Russeoblatet er ikke et krav.

FÅR VI PARKERE SAMMEN MED VENNENE VÅRE ELLER SAMMEN MED DE FRA SAMME SKOLE?

Det er ikke mulig å reservere plass inne på området. Dersom dere ønsker å stå sammen kan det lønne seg å komme samtidig.

KAN MAN HA MED DJ PÅ LANDSTREFFET SOM IKKE ER RUSS?

Kun bussene som står i ringene får lov til å ha med DJ inn på området og må meldes inn til oss i god tid for akkreditering. NB! Disse skal være edru.

KAN BUSSER HA MED TEKNIKERE INN PÅ OMRÅDET?

Busser med uteanlegg kan ha med teknikere – de må ha på arbeidstøy med logo fra sitt firma være edru og meldes til oss i god tid for akkreditering.

MÅ MAN BETALE FOR BUSSJÅFØREN SOM KJØRER BUSSEN TIL LANDSTREFFET?

Alle bussjåfører vil ha mulighet til å parkere bussen, men kan ikke oppholde seg inne på festivalområdet.

KAN MAN FLYTTE KJØRETØYET UNDER LANDSTREFFHELGEN?

Nei. Har man parkert, så har man parkert for hele helgen.

ADGANGSKONTROLL?

Vi krever bevis på at du har fylt 18 år. Dette kan være vanlig bankkort, førerkort eller pass.

BEVIS PÅ AT DU ER AVGANGSELEV 2020

Vi vil godkjenne russebevis i form av Skolebevis med oblat. Om du ikke har skolebevis godkjenner vi også skriv fra skolen med underskrift og stempel som viser at du er avgangselev i 2022.

Dere som er lærlinger må ha lærlingbevis eller kopi av lærlingkontrakten sin.

Vi godkjenner IKKE Russepasset/RusseID som gyldig russebevis.

ER DET MULIG Å SJEKKE PROMILLEN SIN PÅ SØNDAG MORGEN?

Nei.

HAR MEDIA TILGANG PÅ LANDSTREFFET?

Ja, etter avtale med festival-ledelsen.

ER TREFFET TILRETTELAGT FOR RULLESTOLBRUKERE/BEVEGELSESHEMMEDE?

Området er er dekket asfalt og grus, samt noe gress. Utfordringene er at det er litt kupert på enkelte områder. Ledsagerbevis godtas.

ER DET LOV Å HA MED PRIMUS, GRILL ELLER LIKNENDE?

Nei, alt med ild, åpen flamme m.m er strengt forbudt. Dette pga fare for brann.

ER DET SANITET ELLER LEGE PÅ OMRÅDET?

Det er lege, sykepleier og førstehjelper på området under hele Landstreff Fredriksten.

ER DET VAKTHOLD PÅ OMRÅDET?

Det er Politi, brannvesen, vaktselskap og Natteravner på området under hele festivalen.

KAN MAN HA BILEN PÅ TOMGANG?

Nei, det er ikke lov med tomgangskjøring etter kjøretøyet er parkert.

ER DET LOV TIL Å FILME RUSSE-FESTIVALEN MED DRONE?

Kun festivalen selv får filme med drone.

KAN MAN HA MED AGGREGAT?

Ja, det kan man. Men man kan ikke ha med drivstoff selv, dette må bestilles i vår informasjon. Når dette er gjort så kommer vekterne og fyller opp. Dette er pga brannfare. Tidsrommet på bestilling er kl 13-20. Aggregatet kan ikke kjøres etter kl 02 om natten og ikke før kl 09 på morgenen. Det er ikke lov å bruke aggregat under LF som er montert inne i kjøretøyet, dette pga fare for kullosforgiftning.

ER DET LOV MED RØYKMASKIN?

Nei, det er ikke lov med røykmaskin på LF, dette pga brannvesenet kan oppfatte dette som brann.

EDRUSS

Edruss har stand hvor de formidler sitt standpunkt om at man kan ha det gøy uten å drikke alkohol. De deler også ut alkoholfri drikke og informasjon.

HVA ER MILJØBILLETT?

Miljøbilletten inkluderer festivalpass og reise tur/retur til Landstreffet. Bussene går fra flere ulike byer, så sjekk at billetten din gjelder fra din by. Bussene kjører direkte til hovedinngangen på Landstreffet, og man slipper å stå i kø for billettarmbånd. Det blir levert av våre mottakelsesverter når bussen ankommer. Alle besøkende med miljøbillett vil bli ringt opp av vår miljø- eller bussrepresentant, slik at dere får beskjed om avreise tid og sted. PS: Alle som har kjøpt miljøbilletten MÅ ta denne bussen da festivalarmbåndet blir utlevert på bussen.