Årets Selvgjort

Har dere Norges beste egenproduserte russelåt?
Stadig flere russ er kreative og bygger identitet igjennom egenprodusert musikk. I 2022 vil de egenproduserte russelåtene bli løftet opp til et nytt nivå med en ny, stor kåring hvor alle bidrag har lik mulighet til å vinne blant annet 30.000 kroner i 1. premie, busslakkering, liveopptreden fremfor 10.000 russ., spraybokser og hoodies. Gled dere til Årets Selvgjort 2022!

Kåring av Årets Selvgjort

Vinneren av Årets Selvgjort 2022 vinner 30.000 kroner, får lakkert valgfri halvdel av bussen sin fra Asker Farvehandel i tillegg til “vinner-hoodies” og opptreden fremfor 10.000 russ på Landstreff Fredriksten.
Premiedryss også til 2. og 3. plassen med blant annet spraybokser fra Asker Farvehandel. Alle finalister får også en egen video fra sin opptreden på finalen i Oslo 11. februar 2022.

Påmelding

Alle russelåter som tilfredsstiller kravene til en Selvgjort-produksjon, vil kunne melde seg på i kåringen Årets Selvgjort. Påmeldingen åpner 1. oktober 2021.

Ved påmelding må følgende leveres:
1. Låt
2. Artist
3. Kontaktperson artist
4. Mobil
5. E-post
6. Link til låt på Youtube
7. Logo låt/gruppe (jpg-fil)

Hva er en Selvgjort-låt?

For at en låt skal kvalifiseres som en Selvgjort-låt må låten være produsert eller sunget av en eller flere medlemmer i russegruppen. Utover dette kan ekstra beats, melodi og vokaler legges på og produseres av andre utenforstående utover russegruppen.

Finalen

20 finalister vil bli kvalifisert til finalen i Årets Selvgjort. De 10 bidragene med flest stemmer går direkte til finalen. Deretter vil de to bidragene med flest streams på Spotify gå videre samt de to på Youtube. De siste 6 finalistene blir valgt ut fra våre samarbeidspartnere.

Alle bidrag som er kvalifisert til finalen vil få en personlig invitasjon til arrangementet for artist samt tilbud om rabatterte billetter til resten av gruppen sin. Alle finalister vil få fremføre låten live på scenen og en jury bestående av representanter fra blant annet Universal Music vil kåre en vinner basert på forhåndsstemmer, opptreden og selve låten.

Russ 2023
Er du russ i 2023 og er på eller har planer om å ha en russegruppe? Da kan du registrere deg her for å få tilgang til all informasjon om
Årets Selvgjort 2023, rabatter på russeklær, landstreff, festivaler med mer før alle andre.