Aktiviteter

FOTBALL

Mer informasjon kommer

LF19-Fredag_Haakon-2513-min
unnamed

VOLLEYBALL

Mer informasjon kommer

BORDTENNIS

Mer informasjon kommer

Landstreff-Fredriksten-Dag1-2018_Jorstad-MED-0022
yoga_LF2

YOGA

Landstreff Yoga!

Lørdag kan du gi deg selv god hvile etter fredagens herlige opplevelser og lade opp igjen til alt som skal skje utover dagen på lørdag. Bli med på Landstreff Yoga!

Landstreff Fredriksten ønsker å utvide tilbudet og den gode viben, og inviterer til Landstreff Yoga med Tove!

Tove Lier har jobbet med trening og treningsglede i mer enn 20 år, og har dedikert de siste årene til yoga. Hun driver sin egen yogavirksomhet hjemme i Fredrikstad. Tove har bakgrunn fra mange forskjellige yogaformer, og har presentert på festivaler og andre events i Norge og Sverige. I år har vi invitert henne til å dele av sin yoga på Landstreff Fredriksten. Med inspirasjon fra sine yogareiser rundt om i verden og møter med likesinnede mennesker ønsker Tove å gi deg som er på Landstreff Fredriksten en herlig opplevelse av å stoppe opp, få kontakt med pusten og gi kropp og hode påfyll midt i den herlige festivalhelgen.

I idylliske omgivelser på Fredriksten Festning vil du bli guidet gjennom en yoga der du møter kroppen der den er. Her er det ingen krav til prestasjon og du trenger ingen erfaring fra yoga. På Landstreff Yoga vil fokus være å skape en herlig opplevelse av tilstedeværelse, myke bevegelser, balanse og mye kjærlighet. Er vi heldige med været, blir det yoga med gresset som gulv og himmelen som tak. Velkommen!

Vi sees på matten på Landstreff Yoga på lørdag!

Guidet omvisning

Visste du at Landstreffet er på et av de viktigste historiske stedene i Norge ?
Landet vårt er i stor grad fremdeles preget av dramatiske hendelser som gjennom tidene har skjedd her på Fredriksten festning.
Bli derfor med på en spennende guidet tur på lørdagen, altså 23. april, klokken 13.00. Her får du muligheten til å se og høre mer om dette fantastiske stedet og hva som skjedde her.
Vi møtes på Skansen, ved vår informasjon. Varighet ca. 1 time. Turen er gratis.
E861582887684936897B9C0AB4646630